Marcus van der Kloet

voorzitter

Marcus was 39 jaar toen hij begon met full-contact karate. Zijn hoogst behaalde resultaat was de bruine band. Sinds 2010 bokst Marcus bij VBSK Albert Cuyp. Hij is via oud-penningmeester Peter Rookhuijzen in contact gekomen met de boksschool. Op dat moment verkeerde de boksschool in een crisis en was een goede voorzitter hard nodig. En wie kan er nou ‘nee’ zeggen tegen een boksschool met een historie van 75 jaar.

Email: voorzitter@albertcuyp.net

Rene Delwel

secretaris

Onze enige ex-kickbokser is een van de langstzittende leden en sinds vorig jaar ook secretaris van VBSK Albert Cuyp. Rene is ook de langste bokser binnen onze gelederen. Hij overtreft de 2 meter met een reach die akelig dichtbij komt. Hij is gepokt en gemazeld in de mediasector en maakt lange dagen. In zijn drukke agenda staat de donderdagavond altijd vrijgepland om te trainen en daarna hard te ontspannen in de Toko.

Sidney Mock

penningmeester

Sidney deed al op jonge leeftijd aan judo. Sinds zijn jeugd beoefende hij vele sporten. Vandaag de dag is de uitdaging om weer een nieuwe sport op te pakken, dus werd hij lid van een ‘echte’ boksschool. Na zijn eerste proefles in 2012 was Sidney verkocht en traint hij nu wekelijks bij de senioren. Sinds 2016 let Sidney als penningmeester van VBSK Albert Cuyp op de centjes.

Rocky El Falah

hoofdtrainer en vicevoorzitter

Rocky was als 16-jarige het klassieke voorbeeld van een moeilijk opvoedbare jongen. Hij begon dan ook bij VBSK Albert Cuyp om meer zelfvertrouwen te krijgen door de bokssport. En natuurlijk om zijn postuur een breder voorkomen te geven. Al snel herkende zijn trainer een enorm talent in hem. Hij overtuigde Rocky ervan om wedstrijden te gaan boksen. Het begin van een glansrijke carrière. Hij werd 5 keer Nederlands Kampioen en behaalde daarnaast nog vele overwinningen. Dankzij zijn trainer en het boksen bleef hij op het rechte pad. Sindsdien heeft Rocky zich altijd ingezet voor jongeren.

Rocky is bokstrainer bij de VBSK sinds 1998.

Meer info op www.rockyelfalah.nl

Email: hoofdtrainer@vbsk.nl

Piet Hein Olie

algemeen bestuurslid-Clinics

Piet Hein bokste al 5 jaar toen hij in 2009 actief lid werd bij VBSK Albert Cuyp. Boksen is voor hem de ideale manier om in goede conditie te blijven. Sinds eind 2010 is hij officieel toegetreden tot het bestuur van onze vereniging, waar hij verantwoordelijk is voor Sportontwikkeling en Clinics.

Ron van Meeteren

algemeen bestuurslid-Digitale Media

Begin jaren negentig ging Ron studeren in Amsterdam. En besloot naast zijn boeken te gaan boksen bij VBSK Albert Cuyp. Helaas, de deur bleef gesloten, omdat de openingstijden van de boksschool niet altijd even duidelijk waren toen. Dus richtte Ron zich op andere sporten. Tot 20 jaar later een collega van Ron vertelde over boksen. Bij VBSK Albert Cuyp. Sindsdien is Ron niet meer weg te slaan bij onze boksschool en traint hij elke donderdagavond bij de seniorengroep. Ron is algemeen bestuurslid met als specialiteit nieuwe media.

Frank van Nimwegen

algemeen bestuurslid-Communicatie

Frank wordt blij van motorrijden en alles wat gerepareerd moet worden en is bovendien altijd in voor een goed gesprek. Hij begon pas met boksen na zijn avondstudie. Eerst op de Bilderdijkkade bij Uchi Komi, later bij de boksscholen Vos en Kops. Hij heeft getraind met Raymond ‘Hallelujah’ Joval. Frank is via een enthousiaste vriend bij ‘de Cuyp’ komen trainen. Sinds 2010 is hij toegetreden tot het bestuur met als taak meer aandacht te krijgen bij het grote publiek voor de boksschool.

Martijn van Wijngaarden

algemeen bestuurslid-Trainers & coaches

Martijn had niets met de bokssport, totdat hij na uitnodiging van Rocky een keer kwam meetrainen. Vanaf dat moment is hij verslaafd geworden aan het boksen, de enige goede verslaving! Hij probeert 2 trainingen per week te volgen. VBSK Albert Cuyp is voor hem niet alleen de plek om in vorm te blijven, maar ook de plek om in contact te komen met andere mensen uit de buurt. Naast het beoefenen van deze sport heeft hij een baan als product manager. Hij houdt van zijn familie en vrienden, maar reist ook veel en is vrijwilliger bij filmhuis Rialto. Actief als bestuurslid sinds 2010.