Naast de reguliere bokslessen kan onze boksschool ook boksclinics verzorgen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Denk hierbij aan een teambuilding sessie, personeelsmeeting, vrijgezellenuitje of privéles.

Onder leiding van meervoudig Nederlands bokskampioen Rocky El Falah zal de groep gedurende ten minste één uur kennismaken met de bokssport.

De clinic is als volgt opgebouwd: 1) warming-up 2) conditie 3) techniek 4) sparren 5) cooldown. De clinic is aangepast op het niveau van de deelnemers. Bokshandschoenen zijn beschikbaar op de boksschool.

Onze boksschool heeft gescheiden kleedkamers (m/v) met moderne douchefaciliteiten en is uitgerust met lockers.

Bedrijven die u voorgingen:
Strato, Imtech, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Nike, Shell, Ernst & Young, Vossius Gymnasium, Gemeente Amsterdam, Arag Rechtsbijstand, Rapp, Haag Wonen, Nuon, Big Move Institute, BostonConsultingGroup en Tennant.

Yvonne Knook, Producer – New Amsterdam Film Company:

“We hebben bij VBSK een hele toffe workout gehad voor een collega die afscheid nam. De school is een begrip binnen de Amsterdamse boks scene. De zaal, letterlijk een oud schoolgebouw, is simpel maar alles wat je nodig hebt is daar. De trainer, meervoudige Nederlands kampioen Rocky, hoe kan het ook anders, is een lieve en trotse vent die ons op spelenderwijs wat beginners technieken bijbracht. Denk dat niemand bij ons de wasknijpertjes gaat vergeten, leukste warming up ever. Zeker een aanrader om bij Rocky een bedrijfsuitje te doen.”