LID WORDEN

 

VERENIGING MET LEDEN

Boksschool VBSK Albert Cuyp is een vereniging met leden. Om bij ons te kunnen boksen, moet je lid zijn van onze vereniging. Een vereniging zonder winstoogmerk. Bestuurd door een grote groep professionele vrijwilligers. Getraind door ervaren oud bokskampioenen. Een vereniging met een rijke bokshistorie, waar je terecht kunt voor recreatief boksen dan wel wedstrijdboksen. Gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van de Amsterdamse wijk ‘De Pijp’.  Met een clubgebouw dat recentelijk volledig is aangepast aan de huidige wet- en regelgeving m.b.t het milieu en Corona. Kortom, een boksvereniging, waar je de klassieke bokssport nog kunt leren/beoefenen en waar je graag bij wilt horen!

INSCHRIJVEN / AANMELDEN

Om lid te worden bij Boksschool VBSK Albert Cuyp, dien je het online aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden. Klik hiertoe op ‘NU LID WORDEN’ onderaan deze pagina en je wordt automatisch doorgelinkt naar ons ledenadministratie-systeem GetGrib. Vul alle gevraagde gegevens in en klik op ‘AANMELDEN’. Je zult vervolgens een ontvangstbevestiging per e-mail ontvangen met hierin de vraag om een kopie van een geldig legitimatiebewijs toe te sturen. Bij inschrijving van een minderjarig lid (tot 18 jaar) is tevens een goedkeuring/handtekening van een ouder/verzorger verplicht. Zodra alle benodigde informatie is ontvangen, zal het lidmaatschap worden aangevangen en ontvang je een bevestiging van inschrijving lidmaatschap met aanvangsdatum.

LIDMAATSCHAP
  • is minimaal voor één jaar (tenzij anders overeen gekomen).
  • wordt aan het eind van de lidmaatschapsperiode automatisch verlengd met eenzelfde periode als de voorafgaande periode.
LEDEN-REGLEMENT

Door lid te worden van Boksschool VBSK Albert Cuyp ga je akkoord met ons Leden-reglement (incl. Huisregels).

CONTRIBUTIE+OVERIGE KOSTEN

Om lid te zijn van onze boksvereniging, betaal je een contributie. De hoogte van deze contributie is afhankelijk van je leeftijd op de ingangsdatum van je lidmaatschap. In de eerste maand van lidmaatschap ontvang je per mail de factuur voor de jaarlijkse contributie. Wil je liever in 4 termijnen betalen? Geef dit aan op het inschrijfformulier en wij sturen je vervolgens ieder kwartaal een factuur voor 25% van de jaarlijkse contributie. De factuur wordt automatisch geïncasseerd van het bij ons geregistreerde bankrekeningnummer.

Voor jeugd dan wel jongvolwassenen geldt dat een lid naar een hogere contributie gaat na het passeren van de leeftijdsgrens. Het nieuwe contributiebedrag gaat in op het moment dat het lidmaatschap wordt verlengd. Voorbeeld: ik wordt op 3 april 19 jaar en mijn lidmaatschap loopt t/m 31 juli. De hogere contributie is dan van toepassing vanaf 1 augustus van dat jaar.

De hoogte van de contributie kan jaarlijks aangepast worden aan stijging van de kosten van de vereniging. Mocht dit zich voordoen, laten we je dit tijdig weten.

Naast de jaarlijkse contributie brengen wij géén extra kosten in rekening. Zo betaal je bij VBSK Albert Cuyp géén inschrijfkosten en géén kosten voor het lenen van een paar bokshandschoenen.

Boksschool VBSK Albert Cuyp is aangesloten bij de ‘Stadspas Sportvergoeding Jeugd en 55+’ van de Gemeente Amsterdam. Voor meer informatie, ga naar: www.vbsk.nl/stadspas sportvergoeding jeugd en 55+.

Jeugd (14 t/m 18 jaar)
€ 175,- Jaarlidmaatschap / contributie
Jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar)
€ 250,- Jaarlidmaatschap / contributie
Volwassenen (24 jaar en ouder)
€ 350,- Jaarlidmaatschap / contributie