PROEFLES VOLGEN?

Wil jij leren boksen en wil je eerst een proefles volgen om te kijken of de bokssport iets voor jou is? Wellicht heb je al eerder ge(kick)bokst, maar ben je op zoek naar een andere club? Misschien boks je nu al recreatief bij een sportclub en wil je nog beter worden en je toe gaan leggen op het wedstrijdboksen?

Bij VBSK Albert Cuyp ben je altijd welkom!

Voor de beginnende boksers bieden we de ‘BOKS BASICS’ bokslessen aan. Deze vinden plaats op de maandag-, donderdag- en vrijdagavond. Tijdens deze bokslessen leer je de basistechnieken van de bokssport. De boks-oefeningen vinden plaats op de bokszakken en bokspalen. Hierdoor kun je op een rustigere en ongedwongen manier kennis maken met de vele facetten van de bokssport. Dit is dan ook het ideale startpunt voor een proefles.

Ben je al wat meer ervaren in de bokssport? Dan is het ook mogelijk om een proefles te volgen bij de reguliere bokslessen. Houd er wel rekening mee, dat het niveau iets hoger zal liggen.

De jeugd (14 t/m 16 jaar) dient zich voor een proefles in te schrijven bij een juniorenles.

Om bij onze boksvereniging een proefles te kunnen volgen, dien je een afspraak in te plannen in ons ledensysteem middels onderstaande knop. De kosten voor een proefles zijn EUR 15,-.

VOOR DE GOEDE ORDE:
  • Als de proefles in aangevraagd, krijg je per mail een bevestiging toegestuurd. Met deze bevestiging krijg je toegang tot de les.
  • Omkleden kan in de kleedruimtes (m/v) en douchen na afloop is mogelijk.
  • Bij ziekte, thuis blijven en niet komen trainen! We zullen proberen een nieuwe datum in te plannen.
  • Draag geschikte sportkleding en sportschoenen (met lichte zolen en niet gedragen op straat).
  • Zorg dat je op tijd binnen bent, zodat de les niet wordt verstoord.
  • Heb je nog geen bokshandschoenen? Tijdens de proefles kun je gratis gebruik maken van bokshandschoenen van de club.
  • Heb je na de proefles nog vragen, stel deze aan de trainer of stuur een mail.

Ben je na de proefles enthousiast over het boksen en wil je lid worden van onze boksvereniging? Dit kan via onze website. Ben je eenmaal lid, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk je eigen boksuitrusting aan te schaffen. Bij Sportshop Peter-Jan, gevestigd aan de Albert Cuypstraat 199, kun je een compleet bokspakket aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Als lid van Boksschool VBSK Albert Cuyp krijg je hier nog 10% korting op.