PROEFLES VOLGEN?

Wil jij kennis maken met boksen en wil je eerst een les volgen om te kijken of de bokssport iets voor jou is? Of, heb je al eerder ge(kick)bokst, maar zoek je een andere club? Misschien, boks je nu recreatief bij een sportclub en wil je je toeleggen op het wedstrijdboksen? Bij VBSK Albert Cuyp ben je altijd welkom!

Om kennis te maken met onze boksvereniging, kun je één gratis proefles volgen. Zonder enige verplichting. Pas na de proefles neem je de beslissing of je met boksen wilt doorgaan, of niet. Wil je eerst een keer alleen toekijken? Ook dat kan natuurlijk!

Om een proefles te kunnen volgen, dien je een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak hebben we enkele gegevens van je nodig. Stuur hiertoe een mail naar: [email protected] met je naam, leeftijd, telefoonnummer en de trainingsdag, waar je voorkeur naar uit gaat. Binnen enkele dagen ontvang je vervolgens een bevestiging van registratie met datum en tijd van de proefles. Met deze e-mail-bevestiging krijg je toegang tot de boksles.

Voor de goede orde:

  • Omkleden dien je thuis te doen.
  • Draag geschikte sportkleding en sportschoenen (met lichte zolen en niet gedragen op straat).
  • Zorg dat je op tijd binnen bent, zodat de les niet wordt verstoord.
  • Heb je nog geen bokshandschoenen? Tijdens de proefles kun je gratis gebruik maken van bokshandschoenen van de club.
  • Heb je na de proefles nog vragen, stel deze aan de trainer of stuur een mail.

Lid worden kun je via onze website. Ben je eenmaal lid, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk je eigen boksuitrusting aan te schaffen. Bij Sportshop Peter-Jan, gevestigd aan de Albert Cuypstraat 199, kun je een compleet bokspakket aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Als lid van Boksschool VBSK Albert Cuyp krijg je hier nog 10% korting op.