PROEFLES VOLGEN?

In verband met de huidige Corona-beperkingen is het volgen van een proefles tot nader order niet mogelijk.

Wil jij kennis maken met boksen en wil je eerst een les volgen om te kijken of de bokssport iets voor jou is? Of, heb je al eerder ge(kick)bokst, maar zoek je een andere club? Misschien, boks je nu recreatief bij een sportclub en wil je je toeleggen op het wedstrijdboksen? Bij VBSK Albert Cuyp ben je altijd welkom!

Om kennis te maken met onze boksvereniging, kun je één gratis proefles volgen. Zonder enige verplichting. Pas na de proefles neem je de beslissing of je met boksen wilt doorgaan, of niet. Wil je eerst een keer alleen toekijken? Ook dat kan natuurlijk!

Om een proefles te kunnen volgen, hoef je je niet speciaal aan te melden. Je komt langs op de voor jouw bestemde training met geschikte sportkleding en sportschoenen (met lichte zolen en niet gedragen op straat). Zorg dat je op tijd binnen bent, zodat de les niet wordt verstoord. Vraag de dienstdoende trainer of je mee mag doen voor een proefles. Dit zal in de regel geen probleem zijn. Heb je nog geen bokshandschoenen? Tijdens de proefles kun je eventueel gratis gebruik maken van bokshandschoenen van de club.

Heb je na de proefles nog vragen, stel deze aan de trainer of stuur een mail.

Lid worden kun je via onze website. Ben je eenmaal lid, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk je eigen boksuitrusting aan te schaffen. Bij Sportshop Peter-Jan, gevestigd aan de Albert Cuypstraat 199, kun je een compleet bokspakket aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Als lid van Boksschool VBSK Albert Cuyp krijg je hier nog 10% korting op.