Rocky El Falah

Trainer en vicevoorzitter
Trainer Bio

Rocky was als 16-jarige het klassieke voorbeeld van een moeilijk opvoedbare jongen. Hij begon dan ook oorspronkelijk bij VBSK Albert Cuyp met boksen om meer zelfvertrouwen en een breder postuur te krijgen. Al snel herkende zijn trainer een enorm talent in hem en overtuigde Rocky ervan om wedstrijden te gaan boksen.

Het begin van een glansrijke carrière. Hij werd 5 keer Nederlands Kampioen en behaalde daarnaast nog vele overwinningen op zijn naam. Dankzij zijn trainer en het boksen bleef hij op het rechte pad. Sindsdien heeft Rocky zich altijd ingezet voor jongeren om hun een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden.

Rocky is na z’n bokscarrière het trainersvak ingerold. Eerst als bokstrainer en later als hoofdtrainer bij zijn geliefde boksclub VBSK Albert Cuyp. Na ruim 20 jaar (hoofd)trainerschap bij ‘De Cuyp’, is Rocky begin 2020 uiteindelijk gestopt. Hij blijft nog wel betrokken bij de boksclub, maar in een bescheiden rol. Zo kun je hem wellicht nog tegen komen als inval-trainer, bij bokswedstrijden op ‘De Cuyp’ of bij een boksclinic.