ONZE TRAINERS

Boksschool VBSK Albert Cuyp heeft een aantal ervaren bokstrainers in dienst. Onder het motto ‘Talenten worden kampioenen – Kampioenen worden trainers’, willen we de kennis en kunde van de bokssport doorgeven aan de nieuwe generaties. Onze bokstrainers beschikken daarbij over de benodigde trainerspapieren of zijn in opleiding tot het behalen van de juiste papieren.

DIGNA POELMAN

Mijn naam is Digna Poelman.Oud wedstrijdbokser,  NOC*NSF/NBB KSS3 gecertificeerd Bokstrainer/Coach, Hoofdtrainer van boksschool VBSK Albert Cuyp, Personal Trainer & gecertificeerd Mental Coach.Als coach werk ik nauw samen met m’n vechters. We streven samen naar het benutten van al hun potenties om hun innerlijke kampioen naar buiten te brengen in de ring.Ik hou me bezig met het trainen van boksers en het ondersteunen & onderwijzen van trainers en coaches. Ik doe dit in seminars, groepslessen en in één op één sessies.

ROCKY EL FALLAH

Rocky was als 16-jarige het klassieke voorbeeld van een moeilijk opvoedbare jongen. Hij begon dan ook oorspronkelijk bij VBSK Albert Cuyp met boksen om meer zelfvertrouwen en een breder postuur te krijgen. Al snel herkende zijn trainer een enorm talent in hem en overtuigde Rocky ervan om wedstrijden te gaan boksen.

Het begin van een glansrijke carrière. Hij werd 5 keer Nederlands Kampioen en behaalde daarnaast nog vele overwinningen op zijn naam. Dankzij zijn trainer en het boksen bleef hij op het rechte pad. Sindsdien heeft Rocky zich altijd ingezet voor jongeren om hun een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden.

Rocky is na z’n bokscarrière het trainersvak ingerold. Eerst als bokstrainer en later als hoofdtrainer bij zijn geliefde boksclub VBSK Albert Cuyp. Na ruim 20 jaar (hoofd)trainerschap bij ‘De Cuyp’, is Rocky begin 2020 uiteindelijk gestopt. Hij blijft nog wel betrokken bij de boksclub, maar in een bescheiden rol. Zo kun je hem wellicht nog tegen komen als inval-trainer, bij bokswedstrijden op ‘De Cuyp’ of bij een boksclinic.

ADRIAAN MELISSANT

Mijn naam is Adriaan Melissant. Ik zet mijzelf en mijn passie in om de mensen om mij heen te inspireren en fitter te maken. Dit doe ik mede door te boksen en een gezonde lifestyle te onderhouden. Hierin probeer ik een goed voorbeeld aan andere te geven, wat een meestal goed voorbeeld doet volgen!

Ik ben hard aan het werk om mijn eigen merk ‘CHAMPLIFE’ op te zetten en hier nog meer mensen mee in beweging te krijgen!

Hopelijk tot snel💪🏽

ALI OZDEMIR

Ali is sinds kort toegetreden tot ons trainers-gilde. Binnenkort volgt een nadere introductie van hem.

TOM WOOD

Tom is sinds kort toegetreden tot ons treainers-gilde. Binnenkort volgt een nadere introductie van hem.

GILBERT HALLIE

Gilbert begon op 9-jarige leeftijd met boksen. Hij was eigenlijk te jong, maar moest en zou meedoen met de ‘grote jongens’. Al snel daarna stapte Gilbert over naar Boksschool VBSK Albert Cuyp. Hij had twee grote voorbeelden: zijn vader Cees en Mohammed Ali.

In zijn bokscarrière werd Gilbert 2 keer Nederlands Kampioen bij de junioren en 3 keer Nederlands Kampioen bij de senioren. Toen hij 24 werd, besloot Gilbert profbokser te worden. Niet onverdienstelijk met een negende plek op de wereldranglijst, als hoogste notering.

Na zijn bokscarrière is Gilbert boks- en kickboks-trainer geworden. Tot op de dag van vandaag. In 2006 begon hij als vrijwilliger bij zijn eigen ‘Wieg der Kampioenen’. Sinds 2010 is Gilbert officieel trainer en coach bij VBSK Albert Cuyp.

GINO TITAHENA

Mijn naam is Gino Titahena en ik ben nu ongeveer 10 jaar actief in de sportwereld als het gaat om het geven van trainingen.

De afgelopen paar jaar focus ik mij meer op het trainen van mensen die als doel hebben de ring in te gaan. Dit kan zijn voor een evenement, een amateurwedstrijd of zelfs een profwedstrijd.

Naast het geven van de lessen bij VBSK, ben ik ook nog personal trainer gefocust op het boksen.

JÖRGEN SASSEN

Ik ben Jörgen, 49 jaar en sinds mijn 15e bezeten van de ‘Noble art of self defence’. Het boksen heb ik geleerd bij boksschool Leiden, destijds onder leiding van Chris Lantrok.

Aangetrokken tot de wedstrijdsport heb ik na korte tijd de overstap gemaakt naar het Haagse, waar ik bij bokschool Kristalijn mijn wedstrijden heb gebokst. Een ouderwetse bokschool met een keur aan amateur- en profboksers.

Door studie en werk heb ik de overstap gemaakt van het wedstrijdboksen naar het recreatieve boksen. Ik heb in verschillende landen gewoond en in elk land kennis gemaakt met lokale boksers en boksscholen. Mijn passie voor de bokssport is in de loop van de jaren verder gegroeid waarbij naast het zelf boksen vooral het overbrengen van vaardigheden op anderen mij veel voldoening geeft.

Ik hoop begin 2024 het KSS2 diploma van de Nederlandse Boksbond te behalen.

EMILS LELIS

Hi, my name is Emils, I’m 30 years old and for the past 5 years I’ve been working as a boxing coach.

I have a background in competitive boxing but my true passion is coaching. Doesn’t matter to me if you’re a total beginner or an experienced fighter. What drives me is to work with people who are eager to improve. Seeing progress in the people I work with is a very rewarding feeling for me. So I strive to install small improvement with every session. Over time those small improvements become big ones and thats when you really see it pays off.

Come see for yourself!