boksclinic Bergen3
BOKSEN MET VRIENDEN OF COLLEGA’S

Naast de reguliere bokslessen kan onze boksschool ook een boksclinic / boksworkshop verzorgen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Denk hierbij aan een teambuilding sessie, personeelsmeeting, vrijgezellenuitje of een privéles met vrienden. Onder leiding van een van onze gecertificeerde trainers zal de groep gedurende ten minste één uur kennismaken met de bokssport.

OPBOUW BOKSCLINIC
  1. warming-up
  2. conditie
  3. techniek
  4. sparren
  5. cooling down

De boksclinic is aangepast aan het niveau van de deelnemers. Bokshandschoenen zijn beschikbaar op de boksclub.

Onze boksschool beschikt over gescheiden kleedkamers (m/v), voorzien van moderne douchefaciliteiten en uitgerust met lockers. Even opfrissen na een zware training behoort dus tot de mogelijkheden.

In de buurt van de boksschool zitten een hoop leuke barretjes en restaurantjes, waar onder het genot van een drankje en of hapje, de training nog even gezellig nabesproken kan worden.

BEDRIJVEN DIE U VOORGINGEN

Strato / Imtech / Ministerie van Buitenlandse Zaken / Nike / Shell / Ernst & Young / Vossius Gymnasium / Gemeente Amsterdam / Arag Rechtsbijstand / Rapp / Haag Wonen / Nuon / Big Move Institute / BostonConsultingGroup / New Amsterdam / Tennant / Nederlands Dames Bridge Team.

Yvonne Knook, Producer – New Amsterdam Film Company:

“We hebben bij VBSK een hele toffe workout gehad voor een collega die afscheid nam. De school is een begrip binnen de Amsterdamse boks scene. De zaal, letterlijk een oud schoolgebouw, is simpel maar alles wat je nodig hebt is daar. De trainer, meervoudige Nederlands kampioen Rocky, hoe kan het ook anders, is een lieve en trotse vent die ons op spelenderwijs wat beginners technieken bijbracht. Denk dat niemand bij ons de wasknijpertjes gaat vergeten, leukste warming up ever. Zeker een aanrader om een boksbedrijfsuitje te doen.”

KOSTEN

De kosten van een boksclinic bedragen €300,- voor groepen tot 10 personen. Is de groep groter, dan betaalt ieder extra persoon €10,-.


AANVRAAG-FORMULIER BOKSCLINIC