‘WALL OF FAME’

Op deze pagina vind je een overzicht van oud-boksers, oud-trainers en oud-vrijwilligers, welke allen een grote positieve bijdrage hebben geleverd aan wat Boksschool VBSK Albert Cuyp nu nog steeds is. Deze personen worden geëerd in onze ‘Wall of Fame’.

Dit overzicht is nog in ontwikkeling en zal nog aangevuld dienen te worden. Weet jij nog iemand, die in het verleden een grote bijdrage heeft geleverd aan ‘De Cuyp’ en die zeker niet mag ontbreken in deze lijst? Laat het ons weten, liefst voorzien van foto en uitleg waarom. In overleg zal dan bepaald worden of deze persoon in onze ‘Wall of Fame’ opgenomen zal worden.

OUD TRAINERS
REIN RAVESTEIJN (1933 – 2015)

Is oud trainer van ‘De Cuyp’ en mede-verantwoordelijk voor de gouden generatie wedstrijdboksers, die onze boksschool in de jaren ’80 heeft voort gebracht.

CEES HALLIE

is oud trainer bij ‘De Cuyp’ en heeft aan de wieg gestaan van vele bokstalenten, die onze vereniging heeft voortgebracht.

MATIULLAH MATIN

is Afghaans kampioen boksen geweest en heeft jarenlang bokstraining gegeven bij onze boksclub.

Artikel Volkskrant

OUD WEDSTRIJDBOKSERS
Rocky El Fallah

Rocky werd 5 keer Nederlands Kampioen en behaalde daarnaast nog vele overwinningen.

Artikel One11.nl

OUD BESTUURDERS / VRIJWILLIGERS
RUUD VAN DER LINDEN (1922 – 2022)

Ruud is jarenlang voorzitter van ‘De Cuyp’ geweest en was draaiende motor achter gouden generatie jaren ’80.

Amsterdam/stadsarchief

PETER VAN ROOKHUIJZEN (1955 – 2014)

Peter is oud-penningmeester en -ledenadministrateur. De kroon op z’n werk was de verbouwing en modernisering van ons gebouw in 2010.