SPONSORING

Ben je een boks-liefhebber, heb je een eigen bedrijf en wil je met je bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van Boksschool VBSK Albert Cuyp? Word dan nu sponsor. VBSK Albert Cuyp biedt meerdere, op maat gemaakte sponsor-mogelijkheden. Jaarlijks een vast bedrag sponsoren kan maar éénmalig sponsoren kan natuurlijk ook. Afhankelijk van de waarde van de sponsor-deal, zal de boksclub hier prestaties tegenover stellen. Te denken valt hierbij aan: poster/bord in de ringzaal, (jaarlijkse) boksclinic voor personeel, 10% korting op contributie bij VBSK Albert Cuyp voor je personeel, logo op stoot-kussens, etc.

Eén ding is zeker: het geld zal goed worden besteed o.a. aan verbeteringen in de boksclub, sportkleding voor de wedstrijdboksers en/of extra boks-lessen/openingsuren bij ‘De Cuyp’.

Mocht je zelf niet kunnen sponsoren, maar weet je een bedrijf dat open staat voor sponsoring, laat het dan ook gerust weten, zodat wij contact op kunnen nemen. Stuur hiertoe een mail naar: [email protected]

Ook als privé-persoon kun je onze boksvereniging een warm hart toedragen. Je kunt natuurlijk ten allen tijde lid worden en bij ons komen sporten. Maar ook als je niet kunt of wilt sporten, kun je een bijdrage leveren. Dit kan door ‘niet-sportend lid’ te worden. Voor slechts € 35,- per jaar ben je al ‘niet sportend lid’. Met dit lidmaatschap wordt je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen bij de club. Daarnaast heb je het recht om deel te nemen aan de jaarlijkse algemene ledenvergadering en heb je een stem om mee te beslissen over de toekomst van onze vereniging.

Een laatste optie is het doen van een (éénmalige) gift aan onze boksvereniging. Neem hiertoe contact op met onze voorzitter op: [email protected]