OPZEGGEN

Boksschool VBSK Albert Cuyp wordt geleid door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die hun uiterste best doen om het voor al onze leden naar de zin te maken. We doen dit met een ruim aanbod aan bokslessen voor jong&oud, een team ervaren bokstrainers en diverse professionele boksfaciliteiten zoals bokszakken, bokspalen, boksring, etc. En, dit alles komt samen in ons prachtige pand in de Amsterdamse Pijp, waar al meer dan 85 jaar bokshistorie wordt geschreven.

Indien je overweegt je lidmaatschap bij Boksschool VBSK Albert Cuyp stop te zetten, zouden wij dit uiteraard jammer vinden. Weet je het echter écht zeker, stuur dan een e-mail naar: [email protected].

Vermeld in je opzegging altijd je volledige naam en adresgegevens. Geef ook altijd even aan waarom je op wilt zeggen. Hierdoor krijgen wij meer inzicht en wellicht kunnen we hier lering uit trekken om onze boksclub nog beter te maken.

Zodra de schriftelijke opzegging in goede orde is ontvangen, krijg je een bevestiging van onze ledenadministratie. Bewaar deze bevestiging goed of neem contact op wanneer je geen bevestiging hebt ontvangen. In de bevestiging zal de einddatum van je lidmaatschap staan vermeld. Bij het bepalen van deze einddatum zal gekeken worden naar de opzegdatum. Deze dient uiterlijk vier weken vóór de automatische verlengingsdatum van het lidmaatschap te zijn geschied. Ben je vergeten tijdig op te zeggen, maar nog binnen de eerste maand na verlenging van je lidmaatschap, dan kun je alsnog een opzegging sturen. Deze wordt alleen in behandeling genomen mits je geen gebruik hebt gemaakt van onze trainingsfaciliteiten in de periode na verlenging. In dat geval brengen we slechts éénmalig €35,- aan administratiekosten in rekening. Heb je wel gebruik gemaakt van onze trainingsfaciliteiten of ben je meer dan 1 maand te laat met opzeggen, dan zal het lidmaatschap automatisch zijn verlengd met eenzelfde periode als de daaraan voorgaande lidmaatschapsperiode en daarmee ligt de einddatum verder in de toekomst.

VOOR DE DUIDELIJKHEID
  • Opzeggen kan alleen schriftelijk (mondeling bij de trainer opzeggen is dus niet mogelijk);
  • Bij tussentijdse opzegging vindt er géén teruggave van het nog (resterende) abonnementsgeld plaats;
  • De afgegeven automatische incasso zal, na betaling van de laatste termijn, direct worden stopgezet.